Hármas győzelmet aratott az RKC!

Hármas győzelmet aratott a nagyatádi kézilabda klub a hétvégén. A fiú ifi, illetve férfi felnőtt csapat a pécsi egyetem, míg a női felnőtt együttes Pilisvörösvár klubját győzte le a mérkőzések során.

Sikeres hétvégét zárt az RKC a hazai meccsein! Elsőként az ifista fiúk, majd a felnőtt férfiak arattak magabiztos győzelmet a Pécsi Egyetemi Atlétikai Club csapata ellen. Mindkét meccs 8 gólos előnnyel zárult a hazaiak javára. A felnőttek edzője elmondta: a mérkőzés eleje nehézkesen indult a későn kezdett bemelegítés miatt. Aztán az első percek után a védekezés összeállt, a támadások felgyorsultak. Innentől a játék a helyére került. Magabiztos különbség alakult ki, amit sikerült a második félidőben is megtartani. Az előző heti mumus, a Nagykanizsa ellen elszenvedett vereség után sikerült a fiúknak felszívniuk magukat. A mérkőzést a hazaiak magabiztosan, 32-24-re nyerték meg a pécsi egyesülettel szemben.

A lányok is jó formában voltak. A pilisvörösvári csapattal mérték össze erejüket. Már a mérkőzés elején sikerült előnyre szert tenni. Ez a félidő végén 6 gólos különbséget jelentett a nagyatádiak javára. A szünet után azonban kisebb ütemváltásra volt szükség. Rövid holtpontra jutottak a lányok: az ellenfél 1 gólra csökkentette hátrányát. Ebből azonban sikerült kilábalni. Végül a nagyatádiak 27-24-re nyertek a vendégekkel szemben.

Legközelebb 3 hét múlva szurkolhatunk a csapatoknak hazai pályán. Akkor a fiúk Baja, míg a lányok Mohács csapatával mérkőznek majd meg.

 

 

Megosztás