Három sérült a Nagyatád melletti balesetben

Egy személygépkocsi tért át a menet irány szerinti bal oldalra fékezés után, majd árokba hajtott, és a tetejére borult. Jelenleg is tart a helyszínelés az erzsébetpusztai elágazásnál, rendőrök irányítják a forgalmat.

Frissítés: Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint: „Az esethez két mentőegységet riasztottunk. A baleset helyszínén a mentők három könnyebb sérültet találtak, akiket ellátás után kórházba szállítottak.”

Frissítés: Az Atádhír úgy értesült, hogy egy sérültet a kaposvári, kettőt pedig a Nagyatádi Kórházba szállítottak a baleset helyszínéről. A sérüléseikről megkérdeztük az Országos Mentőszolgálat sajtóosztályát. Mihelyt választ kapunk, közzé tesszük.

Frissítés: A 68-as főúton történt balesethez a nagyatádi hivatásos tűzoltók vonultak, akik megkezdték a műszaki mentést. Kihúzták az árokból a személyautót, a kerekeire állították és áramtalanították. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom. Hamarosan videóval is jelentkezünk.

Az elsődleges információink szerint hárman sérültek meg a balesetben. Egyelőre azonban nem tudjuk, milyen súlyos az állapotuk. Kollégáink már a helyszínen vannak, annyit tudunk, hogy egy fehér Opel Astra Lábod felől érkezett Nagyatád irányába, amikor utolért egy tehergépkocsit, ráfékezett, hogy elkerülje az ütközést, így áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol az árokba csapódott, és a tetejére borult. Nagyatádról tűzoltók, két mentőautó és négy rendőrautó érkezett a helyszínre 11.00 óra körül.

Amint friss híreket kapunk, frissítjük cikkünket.

 

Megosztás