Idegenben játszottak a nagyatádi csapatok

A Nagyatádi FC Somogysárdon lépett pályára, míg a női kézilabdások Dunaújvárosban vendégeskedtek. A férfiaknál ezen a héten nem rendeztek fordulót.

Somogysárdi SE – Nagyatádi FC 3:3 (0:2) Gólszerzők: Ellis Samuel Ato (2), Páger Balázs (büntetőből); Vukan Nikolics, Dekanics Márk, Horváth Ferenc

Somogysárdra látogatott a Nagyatádi FC csapata vasárnap délután. Az első játékrészben két perc alatt két gólt szereztek a nagyatádiak, ezért úgy tűnt, hogy megnyugtató előnnyel futhatnak ki a gyepre a mieink a második félidőben, ám egyből a második negyvenöt perc elején szépített a hazai csapat, majd rá tíz percre ki is egyenlített. Horváth Péter találatával a 73. percben újra előnyhöz jutottak a mieink, de a 83. percben jött a hidegzuhany: büntetőt ítéltek a hazaiaknak, amit gólra tudtak váltani, így az előző fordulóhoz hasonlóan újra döntetlen játékállásnál fújta le a játékvezető a nagyatádiak mérkőzését.

Jövő vasárnap a tabella harmadik helyezettje, a Marcali érkezik Nagyatádra. A meccs 15 órakor kezdődik a Mudin Imre Sportcentrumban.

Íme az aktuális tabella:

DKKA U21 – Nagyatádi RKC (nők) 24:27 (14:12)

A dunaújvárosiak fogadták a Nagyatádi RKC női csapatát a hétvégén. Az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok, szinte minden gólra érkezett válasz, csak a játékrész végére sikerült két góllal meglépniük az akadémistáknak. A második harminc percben hasonló volt a játék képe, a mieink a lefújás előtt negyed órával jutottak előnyhöz, viszont azt egészen a mérkőzés végéig nem engedték ki a kezeik közül, így két ponttal érkeztek haza Nagyatádra.

Az ötödik fordulóban a PTE PEAC U21-es csapatát hazai pályán fogadják a mieink. A mérkőzés vasárnap 15 órakor kezdődik.

Az aktuális tabella:

Ifjúsági mérkőzés:

Férfi ifjúsági U20: Siklós – Nagyatádi RKC 20:57 (félidő: 11:29)

(A nyitókép illusztráció, forrás: depositphotos.com)

Megosztás