Ismét pályázhatnak támogatásra a nagyatádi tanulók

A Nagyatádi Diákokért Alapítvány a tavaszi félévre ismét meghirdeti ösztönző pályázatát. Azon egyetemi vagy főiskolai hallgatók pályázhatnak, akik továbbtanulása szociális helyzetükből adódóan akadályoztatott.

A Nagyatádi Diákokért Alapítvány Kuratóriuma már csaknem 30 éve segíti a kimagasló tehetségű és hátrányos helyzetű felsőoktatásban tanulókat. A pályázat benyújtására tanulmányi félévenként van lehetőség. Sikeres elbírálás esetén a tanulót egyszeri kifizetéssel járó összeggel támogatja az alapítvány. Az őszi félévben 30 hallgató nyújtotta be pályázatát, közülük 7 első éves tanuló volt. Mind a 30 hallgató részesült 20 és 40 ezer forint közötti támogatásban, összesen 800 ezer forint összegben.

A 2020/2021. tanév tavaszi félévére a Nagyatádi Diákokért Alapítvány Kuratóriuma ismét pályázatot hirdet azoknak a nagyatádi, nappali tagozaton, első diplomájuk megszerzéséért tanuló egyetemi és főiskolai hallgatók részére, akiknek továbbtanulása szociális helyzetük miatt akadályoztatott.

A pályázathoz csatolni kell az előző félév tanulmányi eredményeiről szóló igazolást, vagy leckekönyv fénymásolatát, a hallgatói jogviszony, valamint a család egy főre jutó jövedelmének igazolását a Nagyatádi Polgármesteri Hivatal által rendszeresített „JÖVEDELEMIGAZOLÁS” nyomtatványon. A pályázati űrlap és a jövedelemigazolás nyomtatvány letölthető Nagyatád város honlapjáról, vagy átvehető a Polgármesteri Hivatal I. emelet 117. számú irodájában.

A pályázati kiírással kapcsolatban további információt Farkas Zoltánné a 30/555-2253-as telefonszámon nyújt.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. március 24. (szerda).

A nyitókép illusztráció.

Megosztás