Jön a nyár: mi lesz a gyerekekkel?

A nagyatádi iskolákban június 26-ig biztosít felügyeletet az állami fenntartó, a bölcsőde és az óvodák pedig egész nyáron fogadják a kicsiket a szülői igényeknek megfelelően.

Emberemlékezet óta nem kényszerültek arra az iskolák, hogy így kelljen zárniuk a tanévet. A megszokott oktatási rend már csak ősszel térhet vissza. Az óvodákban és a bölcsődékben viszont lassanként helyreáll a rend. Hol tartunk most, és mi várható a következő hetekben, illetve miben lesz más ez a nyár, mint ez eddigiek? – erről beszélgettünk a vendégeinkkel: Laczikné Koleszár Évával, a Nagyatádi Óvodák vezetőjével; Déri Tímea bölcsődevezetővel és Iváncsics Gyula iskolaigazgatóval.

Az iskolákban június 26. után már nem lesz napközi, nyári táborokat viszont terveznek. Az óvodák csupán három munkanap nem fogadják az apróságokat (aug. 17-24. között végzik el a fertőtlenítéseket a következő nevelési év kezdete előtt). A bölcsődében szintén nem terveznek leállást, a nyári karbantartási munkálatokat mind megcsinálták a veszélyhelyzet miatt elrendelt kényszerű bezárás alatt.

Az NVTV mai műsorát 18.00 órakor láthatják a tévében, ill. este megtekinthetik itt, az Atádhíren is.

 

Megosztás