Keresik a segesdi kresztábla tolvajokat

Négy közlekedési táblát tulajdonítottak el a múlt hónapban. A Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedés biztonsága elleni bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

A rendőrségi közlemény szerint ismeretlen személy 2019. december 20. és december 26. között Segesden, a Bajcsy-Zsilinszky utcában Felsőbogátpuszta irányában kihelyezett 4 darab közlekedési jelzőtáblát (kőomlás veszélyt jelző, 200 méter kiegészítő, 30 kilométer/óra sebességkorlátozó, illetve előzni tilos tábla), és az azokat tartó oszlopot eltulajdonította.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni. Jelentkezni lehet személyesen a Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Zrínyi utca 7. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Megosztás