Kiélezett mérkőzés a sportcsarnokban

A Nagyatádi RKC férfi csapata ki-ki meccset játszott a Siklós ellenében, míg az NFC a Kaposfüred együttesét fogadta hazai pályán a hétvégén.

A két nagyatádi csapat utolsó hazai mérkőzését játszotta ebben a bajnoki kiírásban, ráadásul a férfi kézilabdacsapatnak nem volt tét nélküli a találkozó. 

Nagyatádi RKC – MK Pelikán Siklós KC 30:28 (16:13)

A mérkőzés előtt a két csapat pontegyenlőséggel állt a tabellán, így egy hamisítatlan rangadóra készülhetett a sportcsarnok közönsége. A várakozásoknak megfelelően a két csapat már az elején bekezdett, az első tíz percben négy hétméterest is dobhattak az atádiak, akik háromgólos előnnyel mehettek el szünetre. A második játékrész is szoros játékot hozott, a lefújás előtt négy perccel még döntetlenre álltak a csapatok, de a legvégén sikerült kiharcolni a győzelmet, köszönhetően egyebek között annak, hogy a mieink minden büntetőjüket értékesíteni tudták (6/6), míg a másik oldalon csupán a kiváló kapusteljesítménynek köszönhetően az öt megítélt hétméteresből csupán egyet tudott gólra váltani a Siklós. Egy fordulóval a bajnokság vége előtt a Nagyatádi RKC a tabella nyolcadik helyén áll.

Nagyatádi FC – Kaposfüred SC 7:0 (3:0) Gólszerzők: Horváth Péter (3), Jerkovic Marko (2), Vukan Nikolic, Dekanics Márk

Az NFC a legutóbbi mérkőzésén idegenben szerzett hét gólt, most pedig hazai pályán gurítottak hetet az aktuális ellenfelüknek. Már a mérkőzés elején vezetést szereztek a hazaiak, a szünetre háromgólosra növelték az előnyüket, így a második félidő izgalmakat nem, de gólokat még tartogatott. Szám szerint négyet, így végül tekintélyt parancsoló hétgólos győzelmet aratott az idei kiírás utolsó hazai mérkőzésén a Nagyatádi FC.

Megosztás