Kiírják a közbeszerzést a csapadékvíz elvezetésének felújítására

Több mint 2600 méteren valósul meg a csapadékvíz elvezetésének rekonstrukciója Nagyatádon. A 100 milliós projektet a város közös konzorciumban valósítja meg a Somogy Megyei Önkormányzattal.

Hét utcát érint az a fejlesztés, amire Nagyatád Város Önkormányzata a Településfejlesztési Operatív Program keretében nyújtott be pályázatot, amelyet elnyert, így most kiírják a közbeszerzést.

A projekt konzorciumban valósul meg, melynek tagjai Nagyatád Város Önkormányzata, valamint a Somogy Megyei Önkormányzat.

A pályázatban megjelölt utcákban (Zrínyi utca, Ady Endre utca, Liget utca, Szabadság köz, Szabadság tér, Rákóczi utca, Béke utca) összesen 2601 folyóméteren valósítják meg a csapadékvíz elvezetésének korszerűsítése.

A rekonstrukció vonatkozik a nyílt és zárt árokszakaszok helyreállítására, a mederrendezésre, az átereszek tisztítására, valamint az ezek által összegyűjtött csapadékvíz befogadóba való eljuttatására.

A teljes költségvetés 100 millió forint, amiből Nagyatád Város Önkormányzata valamivel több mint 97 millió forint támogatásban részesült.

Megosztás