Kiválasztották a kivitelezőt a sportcsarnok felújítására

Az érvényes közbeszerzési eljárás lefolytatását követően kedden reggel hirdette ki az eljárás nyertesét a képviselő-testület.

Még novemberben írtunk róla, hogy a sportcsarnok részleges energetikai fejlesztése ebben az évben elkészül Nagyatádon. Akkor a közbeszerzési dokumentáció összeállításáról döntöttek a képviselők, kedden reggel pedig az érvényesen lefolytatott közbeszerzési eljárás nyertesét hirdették ki.

Eszerint a munkákat a kaposvári Pillér Invest Építőipari Kft. végzi majd el. A felújítás során egyebek között az épület teteje teljeskörű javításon, felújításon esik át, hő- és hangszigetelést kap, továbbá az épület külső hőszigetelése és a nyílászárók megújítása is el fog készülni. Ezeken túl az belső terek is részben megújulnak: akusztikai paneleket és új eredményjelzőt szerelnek fel, festenek és elkészül egy akadálymentes mosdó. A kivitelezés összköltsége nettó 169 millió forint. Erre, illetve a Jókai lakótelep és a Bajcsy-Zsilinszky utca korszerűsítésére egymilliárd forint európai uniós forrást nyert el korábban az önkormányzat.

A munkálatok június elején kezdődnek, és őszre – mire elkezdődik a kézilabdaszezon – befejeződnek.

Megosztás