Kútba esett cica, kerítést kidöntő autó

Egy 12 méter mély kútba esett egy macska Barcson tegnap, este pedig kidöntötte egy ház kerítését egy személygépkocsi Bolhón. A szabási szeméttűzről is kaptunk képest a katasztrófavédelemtől.

Szörnyen megrémülhetett az a fekete-fehér foltos cica, amelyik egy tizenkét méter mély, kiszáradt kútba esett Barcson, a Somogyi Béla utcában szerda reggel. A város hivatásos tűzoltóinak mentőkötél és vödör segítségével sikerült az állatot épségben kimenteni. A házi kedvencnek az ijedtségen kívül más baja nem esett.

Megcsúszott az úttesten, majd egy családi ház kerítésének csapódott egy autó Bolhón, szerda este. Az ütközés következtében kidőlt a kerítés. A barcsi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, és közreműködtek a forgalmi akadály megszüntetésében. A kocsiban csak a sofőr utazott, aki nem sérült meg a balesetben.

Fotó: Barcs HTP
Fotó: Barcs HTP

Mint tegnap már hírül adtuk, csaknem ezer négyzetméteren égett z illegálisan lerakott  hulladék és a száraz aljnövényzet Szabáson. A nagyatádi hivatásos tűzoltók vízsugarakkal és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet, és megakadályozták, hogy a lángok egy közeli nádasra is átterjedjenek.

Fotó: Nagyatád HTP
Fotó: Nagyatád HTP

 

Megosztás