Ma van az online jelmezverseny beküldési határideje

Idén is meghirdette a kulturális központ a farsangi online jelmezversenyét, melyre ebben az évben mozi-, sorozat- vagy mese szereplőnek kell beöltözni. Eddig 20 fényképet küldtek be az atádiak, estig még várják a további kreatív maskarás fényképeket a szervezők.

Már január közepén meghirdette a Nagyatádi Kulturális és Sportközpont az idei online jelmezversenyét, amely most már 4 éves hagyománnyá növi ki magát. A szervezők néha javasoltak egy témát, amely szerint jelmezbe lehetett bújni, de bármilyen kreatív kosztümöt magukra ölthettek az atádiak és pózolhattak benne egy vicces fotó erejéig. 2021-ben egy cikkünkben bemutattuk, milyen maskarákba öltöztek akkor az atádiak.

Az idei felhívás szerint olyan fényképeket várnak a szervezők, amelyeken a jelmezek segítségével a kedvenc film-, sorozat-, vagy mesekarakterek elevenednek meg. Hogy ehhez ihletet adjanak, a kulturális központ dolgozói maguk is maskarát öltöttek: a versenyfelhívás plakátján a híres spanyol sorozat, A nagy pénzrablás szereplőinek öltöztek.

Az elkészült fényképeket a Nagyatádi Kulturális és Sport Központ facebook oldalára üzenetben (link: https://www.facebook.com/nagyatadksk), vagy az info@nksk.hu email címre kérik beküldeni. Eddig összesen már 20 pályamunkát küldtek az atádiak. A város polgárai is kifejezhetik tetszésüket, ugyanis a jelmezes fotókat közönségszavazásra bocsátják a kulturális központ közösségi oldalán február 3. és 5. között.

Az eredményhirdetésre, ahogy a korábbi években is, a farsangi mulatságon kerítenek sort. A karnevál február 7-én, 17 órakor kezdődik a jelmezes felvonulással, amelyre a jelmezverseny nevezőit is szeretettel várják, természetesen beöltözve! A felvonulás után, a kiszebáb elégetésekor hirdetik ki az eredményeket, 18 óra környékén.

Az eredményhirdetést követően a beküldött fotókat az Atádhír oldalán is közzétesszük.

Megosztás