Már hatodik napja nem találják Zoli bácsit

Múlt hét csütörtökön tűnt el az atádi idősotthonból, a bejelentést követően a rendőrség nagy erőkkel kezdte keresni, vasárnap a kaposvári életmentők is felkutatták a környéket, a család plakátokat helyett el a városban.

Egyelőre mind hiába, a 71 éves Bányász Zoltán nem került elő, erősítette meg kérdésünkre a rendőrség. Mint közölték, a Nagyatádi Rendőrkapitányság azóta is keresi az eltűnt bácsit, eddig, sajnos, eredménytelenül.

Vasárnap a Kaposvári Önkéntes Tűzoltó és Életmentő Egyesület is csatlakozott a kutatáshoz: drónnal és quaddal is átfésülték a Rinya és a Malomárok környékét, bejárták a városból kivezető utakat.

Zoli bácsi családja városszerte fényképes plakátokat helyezett ki, ebben személyleírást is adtak: eszerint Zoli bácsi 175 cm magas, testtömege kb. 70 kg, vékony testalkatú, rövid, ősz hajú, enyhén előrehajlott testtartású, karját jellegzetes kifordított helyzetben tartja, enyhén sántít. Különös ismertetőjeleként azt írták, hogy a ruházaton keresztül is észlelhető kitüremkedő köldöksérve.

Zoli bácsi demenciában szenved, vélhetően ezért is nem talált vissza az otthonba.

 

 

Megosztás