Mentőt hívtak a nagyatádi balesethez

Egy női kerékpáros sérült meg abban a közlekedési balesetben, amelynek a helyszínelése jelenleg is tart Nagyatádon. Olvasóinktól kaptuk az információt, a rendőrség pedig megerősítette azt.

Frissítés 19.35-kor: Kollégánk a helyszínről jelenti, hogy még mindig teljes útzár van érvényben, a rendőrség éppen a helyszínen igyekszik rekonstruálni a történteket. A baleset egyébként este fél 7 körül történt. Könnyen lehet, hogy a fényviszonyok erősen befolyásolták a láthatóságot, ugyanis a lenyugvó nap éppen szembetűz. A balesetet szenvedett városi kerékpár első kereke teljesen elgörbült. Az úttesten vérfolt látható, azt azonban nem tudjuk, milyen sérülést szenvedett a kerékpáros. Az biztos, hogy a mentők a kórházba szállították. 

Este 6 óra körül történhetett a baleset a Kossuth és az Aradi sarkán. Egy kerékpáros és egy kisteherautó ütközött össze. A kerékpárral közlekedő hölgy megsérült a balesetben, őt a mentők látják el. A helyszínelés még tart, a rendőrség későbbre ígért részletesebb tájékoztatást. Amennyiben újabb információkat kapunk, közöljük.

Megosztás