Minden nagyatádi csapat idegenben játszott

Üresek voltak a sportpályák az elmúlt hétvégén Nagyatádon, hisz mind a Nagyatádi FC, mind az RKC csapatai vidékre utaztak. Lássuk az eredményeket.

FC Barcs – Nagyatádi FC 0:2 (0:1) Gólszerzők: Kollár Dominik, Horváth Péter

Hét napon belül már a harmadik meccsét játszotta a Nagyatádi FC. Két hazai mérkőzést követően a legutóbb Barcsra utaztak a mieink. A két együttes legutóbbi találkozóján, ami egy gálamérkőzés volt, az NFC sorait erősítette a korábbi válogatott játékos Nemanja Nikolic, Vukan testvére. Természetesen a soron következő bajnokin a többszörös gólkirály nem lépett pályára, ám így is sikerült a három pontot elhozni a Barcs otthonából, ugyanis az első játékrészben Kollár Dominik megszerezte a vezetést, a második felvonásban pedig büntetőből talált be Horváth Péter.

A következő fordulóban a Balatonkeresztúr látogat Nagyatádra, a találkozót november 4-én, szombaton, délután fél 2-kor játszák.

Tungsram SE – Nagyatádi RKC (női) 28:36 (11:18)

Már a tabella negyedik helyen állnak Nagyatádi női kézilabdacsapata, ráadásul a felsőházban összetorlódott a tabella, a második, a harmadik és a negyedik csapat is 9-9 ponttal áll, a listavezető Mohács ennél csak egy ponttal szerzett többet a bajnokságban. A mieink a hétvégén Nagykanizsára látogattak, a kiírásban egy győzelmet szerző Tungsram SE csapatához. Ennek megfelelően már az első félidőben hétgólos különbség alakult ki a mieink javára, amit a végén nyolc gólig sikerült növelni.

November 4-én az utolsó előtti Szekszárd lesz a nagyatádiak ellenfele a sportcsarnokban. A mérkőzés 16 órakor kezdődik majd.

Pécsi VSE – Nagyatádi RKC (férfi) 41:31 (19:14)

Három kétpontos csapat volt a bajnokságban a találkozót megelőzően, ebből az egyik a Nagyatádi RKC, a másik pedig az aktuális ellenfele, a Pécsi VSE volt. Ennek ellenére nem sikerült Pécsről pontot hozniuk a nagyatádiaknak, hiába dobtak harmincnál is több gólt, végül tízgólos vereséget szenvedtek, és következő fordulóban, amelyet november 11-én rendeznek, a listavezető NEKA U21-es csapata látogat majd Nagyatádra.

Megosztás