Minden nagyatádi dzsúdós pontszerző helyen végzett Budaörsön

Ráadásul a hét indulóból öt éremmel érkezett vissza a városba a 12. Budaörsi Kupáról, ami egyben a 2023-as versenyszezont is megnyitotta a nagyatádiaknak.

Budaörsre utaztak a Nagyatádi Judo Club sportolói a hétvégén. Tizenkettedik alkalommal rendezték meg Budaörsön azt a versenyt, ami egyben a versenyszezont is megnyitotta. 

Több korosztály is képviseltette magát Nagyatádról, és kevesebben tudtak elutazni, mint amennyien tervezték, ugyanis az influenza három játékost is ledöntött a lábáról, ezért összesen heten léptek tatamira a versenyen. Közülük mindannyian pontszerző helyen végeztek, öten pedig éremmel a nyakukban távoztak. 

– Ez egy meghívásos nemzetközi verseny volt, 370 indulóval – mondta el Botka Gábor, a klub egyik edzője. – Nagyon jó visszajelzés egy ilyen verseny, nagy élmény volt nekem is, és úgy gondolom, hogy ez az 5 dobogós helyezés mutatja, hogy jó munkát végzünk.

Legközelebb egy dél-dunántúli regionális rangsorversenyen indulnak biztosan a nagyatádiak. A megmérettetés április 1-jén Barcson lesz.

Kép: Nagyatádi Judo Club
Kép: Nagyatádi Judo Club

Az eredmények:

 • Diák C:
  Szabó Menyhért – 39 kg – 2. helyezés
 • Diák A:
  Nagy Timót Ferenc – 54 kg – 5. helyezés
 • Serdülő:
  Bálizs Balázs -73 kg – 1. helyezés
  Horváth Lilla -63 kg – 2. helyezés
  Toldi Izabella Virág – 48 kg – 3. helyezés
  Nagy Nándor -66 kg – 3. helyezés
  Orbán Emma – 44 kg – 7. helyezés
Megosztás