Mindkét kézilabdacsapat pályára lépett

A női és a férfi csapat is idegenben játszott tegnap délután. A nők Fejér vármegyében vendégszerepeltek, a férfiak pedig Balatonboglárra látogattak.

Gárdony-Pázmánd NKK U22 – Nagyatádi RKC (nők) 27:31 (15:16)

Összesen két alkalommal vezettek a mérkőzésen a gárdonyaik, egyszer a mérkőzés elején, egyszer pedig az első félidő hajrájában, így az atádi győzelem nem volt kérdéses. Az RKC góljainak csaknem harmadát Tratnyek Bonita szerezte, 10 találattal vette ki a részét a győzelemből.

A női csapat változatlanul a tabella hetedik helyén áll.

NEKA U23 – Nagyatádi RKC (férfi) 36:27 (17:12)

A Nemzeti Kézilabda Akadémia korosztályos csapata nagy falatnak bizonyult az atádi férfiaknak. A Balaton-parti csapat gyakorlatilag rajt-cél győzelmet arattak, az első játékrészben volt, hogy nyolc góllal vezettek, ezért csak a gólkülönbség volt a kérdéses. Az atádi vereség miatt rendkívüli izgalmak várnak az utolsó fordulókban a kézilabda szerelmeseire, ugyanis az utolsó négy csapat közül három is 10 pontot gyűjtött a pontvadászatban. Közülük a legjobb helyzetben a nagyatádiak vannak a jobb gólkülönbségük révén. A következő fordulóban azonban a Csömör csapata látogat Nagyatádra, akik akár még az ezüstérmet is megszerezhetik, de ehhez az kell, hogy nyerjenek Nagyatádon.

(A nyitókép illusztráció, forrás: depositphotos.com)

Megosztás