Nagyatádi civil szervezetek pályázhatnak támogatásra

Társadalmi- és sportszervezetek, művészeti és kulturális csoportok, klubok, alapítványok ás egyesületek pályázhatnak az önkormányzat idei támogatására.

A 20203. évi működési kiadásaikhoz járul hozzá Nagyatád Város önkormányzata. Tavaly összesen 37 millió forinttal támogatott 47 civil szervezetet a város:

  • 29 db társadalmi szervezet, művészeti, kulturális csoport 3,1 millió Ft-ot nyert;
  • 18 db sportszervezet 33,9  millió Ft-ot nyert.

Kamerarendszert építettünk ki belőle az istállók és a karámok környékén. Így egyrészt most már tudjuk figyelni a lovakat és a felszerelések, másrészt az eszközök védelme érdekében – mondta Bagó Angéla, az AranyLó Lovas Egyesület alelnöke. – Ezenkívül munkaeszközöket vásároltunk belőle, pl.  vízhordózsákot és voltizshevedert.

Utaztatásra és étkeztetésre fordítottuk a támogatást, a horvát testvérvárosunk fesztiválján léptünk fel – mondta Tratnyek Dóra, a Nagyatádi Fürjecske Néptánc Egyesület elnöke. – 45 gyermek jár hozzánk, úgyhogy minden segítség elkel, idén is pályázni fogunk.

Azok a társadalmi és sportszervezetek, művészeti és kulturális csoportok, klubok, alapítványok, egyesületek pályázhatnak (kivéve: párt, valamint országgyűlési, EU parlamenti és önkormányzati választáson szerepet vállaló szervezet), melyeknek a székhelye Nagyatádon van, ill. a település érdekében itt tevékenykedő csoportok, klubok, közösségek és magánszemélyek.

A pályázati adatlap beszerezhető a Polgármesteri Hivatal portáján, valamint letölthető a város internetes oldaláról.

A pályázati kiírással kapcsolatban további információt Bódis Bernadett a 82/504-512 vagy a 30/243-6935-as telefonszámokon nyújt.

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. február 6.

Megosztás