Nagyatádi gitáros Hársházi Szabi debütáló klipjében

Hujber Balázs, az Acoustic Classroom gitárosa tűnik fel az ismert somogyi dalszerző és producer, Hársházi Szabi első önálló videoklipjében.

A Niklán élő és alkotó Hársházi Szabi nevét a Zenebutik csatornán, „Az élet dalos oldala” című valóságshowban ismerhettek meg sokan két évvel ezelőtt, de már öt éve aktívan tevékenykedik mint producer és dalszerző. Több ismert énekes is köszönhet neki néhány jól sikerült szerzeményt, így például Weisz Viktor, Gájer Bálint, Batánovics Lili és Kertész Iván is.

Most viszont a dalszerző saját magának írt egy dalt, a debütáló számhoz egy videoklipet is forgattak. Az „Engedj el” című szerzemény a szakítás utáni elengedésről szól. A felvételen hallható gitársávokat nem más játszotta fel, mint Hujber Balázs, a nagyatádi Acoustic Classroom gitárosa, aki a videóban is feltűnik.

Balázsnak nem ez az első közös munkája a producerrel: gitározott már korábban Weisz Viktor nagysikerű Mosolyod elkísér című dalában is, aminek a zeneszerzője és zenei producere Szabi volt; illetve idén jelenik meg Gór-Nagy Era énekesnő első lemeze is, amelyen szintén közreműködik egy dalban a  tehetséges nagyatádi gitáros.

Megosztás