Nagyatádi gitárossal zenél Hársházi Szabi az új klipjében

2020 őszén állt elő első szóló-dalával Hársházi Szabi, melyről az Atádhír is beszámolt, ugyanis a videóklipben feltűnt a nagyatádi zenész, Hujber Balázs is. Szabi – hangulatosra sikeredett – új klipjében Balázs ismét hel

Hársházi Szabi elmondta, hogy az „Úgyis mindegy” című legújabb alkotása felkerült több rádió játszási listájára is, illetve hamarosan Zene TV-ben is debütál ez a fülbemászó Reggae Pop újdonság.

Az új videóklipjében zenésztársaival szerepel a somogyi származású dalszerző-producer, így akár a True Smile Jam Band formáció klipje is lehetne a mostani. Ugyanis a 2012-ban alakult zenekar jelenlegi tagjai szerepelnek a videóban. A True Smile Jam Band formáció egyébként nemrég Nagyatádon is járt. A Star Academy tehetségkutatóból ismert Kertész Ivánnal adtak egy órás felhőtlen hangulatú mini koncertet a Termál Kempingben 2020 őszén.

Mikor a dal hangszerelését készítettem, már akkor eldöntöttem, hogyha videóklip készül hozzá, akkor mindenképp zenekaros klipet kell kapjon. Zenész kollégáim azonnal igent mondtak a szereplésre. Amit ezúton is köszönök nekik.” – mondta Hársházi Szabi.

Megosztás