Novembertől járóbetegirányítási-rendszer működik a Nagyatádi Kórházban

November elsején vezeti be a Nagyatádi Kórház a járóbetegirányítási-rendszert a szakrendeléseken. A rendszer TAJ szám és előjegyzés alapján működik.

Az első ütemben öt szakrendelésen vezetik be az új rendszert a Nagyatádi Kórházban. Ezek a

  • sebészeti,
  • a traumatológia,
  • a nőgyógyászati,
  • a szemészeti és a
  • bőrgyógyászati szakrendelések.

A szakrendelésekre ezen túl is a betegfelvételi irodában kell időpontot foglalni, ami mellett elhelyeznek egy sorszámkiadó automatát, amelyen keresztül a betegek sorszámot kapnak arra a szakrendelésre, amelyikre bejelentkeztek. Emellett az érintett szakrendeléseknél kijelzők segítik majd a betegeket, ugyanis ezeken lehet majd nyomon követni, hogy mikor kerülnek sorra.

Amennyiben nem rendelkeznek előjegyzéssel, úgy az automata a betegfelvételre irányítja a betegeket, ahol a szükséges segítséget mindenki megkapja.

Fontos megjegyezni, hogy a rendszer TAJ szám alapján működik, így mindenképpen szükséges a TAJ kártya a használatához.

A szakrendelésekre időpontot foglalni továbbra is a betegfelvételi irodában (közismertebb nevén a kartonozóban) lehet, amelyet telefonon hétfőtől péntekig délelőtt 10 óra és déután 15 óra között lehet keresni. Ennek a telefonszáma változatlan: 0682504407.

Természetesen személyesen is fel lehet keresni a kartonozót, ezt reggel fél 8 és délután fél 4 között lehet megtenni.

A Nagyatádi Kórház vezetősége továbbá azt írja: akinek sürgős ellátásra van szüksége, az továbbra is a betegfelvételi irodát keresse fel.

Megosztás