Nyárköszöntés Nagyatádon

Szombaton este a turisztikai központ udvarán köszöntötték az év legrövidebb éjszakáján a nyarat. Az este legjobb képeiből válogattunk.

Kora este Molnár Orsi a legkisebbeknek kedveskedett egy interaktív gyerekprogrammal, melyet kicsik és nagyok is élveztek. Ezt követően a színpadon a néptánc volt a főszereplő. Nemcsak a nagyatádi Fürjecske, hanem barcsi, somogyszobi és lábodi néptáncosok is ropták a táncot.

Kísérőprogramokban sem volt hiány: árusok a kézműves portékáikat kínálták, a Punisher Airsoft Team fegyverreplikáit nézhette meg a közönség, és élménylövészettel várták az érdeklődőket, azon túl, hogy egy igazán izgalmas bemutatót is tartottak.

Napközben a turisztikai központ különleges beltéri katonatörténeti gyűjteményét is megtekinthették az érdeklődők. Este, a napnyugta kezdetekor az Acoustic Classroom zenélt, őket pedig Petruska András dalszerző zenélt. Az este fénypontja – szó szerint is – a hagyományos tűztánc és tűzugrás volt, amihez a Dió banda húzta a talpalávalót. Ezzel elbúcsúzott a tavasz, és beköszöntött a nyár Nagyatádon, a legrövidebb éjszakán.

(Fotók: Pünkösd Márton és Ormai Bálint)

Megosztás