Nyert az NFC és az RKC is

Hazai környezetben lépett pályára két nagyatádi csapat szombaton. Az NFC a Balatonkeresztúr gárdáját fogadta, míg a Nagyatádi RKC női csapatához a szekszárdiak látogattak. Lássuk az eredményeket!

Nagyatádi FC – Balatonkeresztúr SK 3:1 (1:1) Gólszerzők: Horváth Péter, Nikolic Vukan, Dekanics Márk; Kozma Márk

A tabella közepén álló Balatonkereszúr csapata látogatott a Mudin Imre Sportcentrumba. A mieink azonos pontszámmal, ám jobb gólkülönbséggel a második helyet foglalták el a táblázaton a Nagybajom csapata előtt, akik a harmadik Kadarkúthoz látogattak.

A 27. percben Horváth Péter szerezte meg a vezetést a nagyatádiaknak, ám hamarosan – három percen belül – érkezett a Balaton-partiak válasza, ezért döntetlennel mehettek pihenni a csapatok. A második játékrész közepén Vukan betalált, ezzel újra a mieink jutottak vezetéshez, majd Godina játékvezető büntetőt ítélt az NFC-nek, amelyet Dekanics Márk értékesíteni tudott, amivel biztosítta a nagyatádi győzelmet, amire szükség is volt ahhoz, hogy a második helyen maradjanak a mieink, mert a Nagybajom Kadarkúton nyerni tudott, így továbbra is egyenlő pontszámmal áll a két csapat. 

November 11-én az a Balatonlelle fogadja az NFC-t, akik ebben a szezonban még nem szenvedtek vereséget, és a 11 győzelmük mellé csupán két döntetlent gyűjtöttek. 

Nagyatádi RKC (nők) – Szekszárd FGKC 27:23 (11:9)

Igazán jó őszt produkálnak a női kéziseink, és a mérkőzés előtt minden adott volt ahhoz, hogy ne szakadjon meg ez a jó széria, hisz hazai pályán fogadták a Szekszárdi Fekete Gólyák csapatát, akik a táblázat utolsó helyén álltak a fordulót megelőzően. A biztató előjeleknek megfelelően a szombat délután lejátszott mérkőzésnek egyetlen olyan periódusa sem volt, amikor a vendégek kerültek volna előnybe.

A következő fordulóban az egykor szebb napokat látott, ám ennek ellenére listavezető (legalábbis a ma esti NEKA – Mohács rangadóig biztosan) Siófok érkezik Nagyatádra. A mérkőzést november 11-én 16 órakor játsszák a sportcsarnokban.

(Nyitókép: depositphotos.com)

Megosztás