Nyílt tanórákkal csábít az Ady

Aki lemaradt az október nyílt napról, annak van lehetősége pótolni, hisz hétfőn, kedden és szerdán – egy előzetes regisztrációt követően – az első négy tanórát lehet látogatni a képzéseken.

Még októberben tartottak nyílt napot az Adyban, amelynek keretében különböző standoknál mutatták be a képzési kínálatot, legfőképpen interaktív formában: egyebek között robotokat programozhattak, vérnyomást, vércukorszintet mérhettek, de például az iskola legnépszerűbb, honvédelmi túlélő szakkörébe is betekintést nyerhettek. Ám aki arra nem tudott elmenni, az a jövő héten nyílt tanítási órák keretében ismerkedhet meg az intézménnyel.

Ezeken a leendő diákok megismerkedhetnek az egészségügyi képzéssel, a gépész és az informatikus képzéssel, továbbá a gazdálkodás és menedzsment, valamint az oktatás ágazatokkal.

A felsorolt öt szakterületen túl hatosztályos gimnáziumi képzéssel is várja a tanulókat a KSZC Ady Endre Technikum és Gimnázium, amelynek az óráit szintúgy látogathatják azok, akik még nem döntötték el, hogy hol szeretnének továbbtanulni.

A nyílt tanítási órák látogatása regisztrációhoz kötött, ahova ide kattintva lehet jelentkezni.

(Fotó: Szőke Zsolt, a cikk megírásában az ADYák növendéke, Farkas Balázs működött közre.)

Megosztás