Össz-szervezeti teremfoci – II. Barátság Kupa

Második alkalommal rendezték meg a nagyatádi Barátság Kupát. A résztvevő csapatokat mind a város valamely szervezete, vállalkozása állította össze. Összesen 10 csapat képviseltette magát a pályán.

Először két évvel ezelőtt született az a kezdeményezés, hogy a nagyatádi szervezetek, munkáltatók egy barátságos focitornán csapjanak össze. Az ötlet folyományaként a Büttner Kft. szervezésében idén másodszor csapott össze a 10 csapat: A Kaszó Zrt, a Bagó és Társa Kft., a Claessens Group, a Nagyatádi Kórház, a MEZ Crafts Hungary Kft., a Nagyatádi Rendőrkapitányság, a Nagyatádi Tűzoltóság, a Ferrokov Kft., a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Nagyatádi Mérnöksége és persze a Büttner Kft. 

Reggel 8 órakor kezdődött a torna, egy meccs 15 percig tartott. Végül a döntőbe a Tűzoltóság és a Büttner Kft. csapata került be, melyből a lánglovagok csapata kerekedett felül 1:0-ás eredménnyel. A harmadik helyért a Claessens Group és Ferrokov Kft. küzdött meg, végül az utóbbi került a dobogó legalacsonyabb fokára.

Az eredményhirdetésre a döntő után, 16:00-kor került sor, ahol a polgármester, Ormai István gratulált a résztvevő csapatoknak. A végeredmény végül a következőképp alakult:

1. Nagyatádi Tűzoltóság
2. Büttner Kft. 
3. Ferrokov Kft.
4. Claessens Group
5. Police
6. Nagyatádi Kórház

A torna különdíjasai lettek:

Gólkirály: Kappel József (10 gól)  – Nagyatádi Tűzoltóság
Mezőnyjátékos: Bükki Márk – Ferrokov Kft.
Legjobb kapus: Fakó László – Nagyatádi Tűzoltóság

A torna szervezői megígérték, két év múlva újra megrendezik a játékot. A polgámester pedig arra tett ígéretet, hogy legközelebb az önkormányzat is összeállít egy csapatot. 

Fotók: Röhrig Dániel

Megosztás