„Mit csináljak a hétvégén?”

Aki ezen gondolkodik, nem kell sokat keresgélnie! A hétvégén sok program várja a nagyatádiakat. Tehetséges fiatalok, bohócok és artisták, kézilabdások és focisták egyaránt színre lépnek: ki-ki a saját porondján!

A hétvégén nem kell unatkoznia a nagyatádiaknak. Számos program várja a kimozdulni vágyókat: a sport, a kultúra, a szórakozás iránt érdeklődők egyaránt megtalálhatják a kedvükre való kikapcsolódást!

Portálunkat rendszeresen olvasó látogatóink már jól tudják: péntek estétől vasárnap délutánig összesen öt előadással készül a helyi nagyérdeműnek az Exit Cirkusz. Fiatal akrobaták, zsonglőrök, bohócok és idomárok mutatkoznak be és kápráztatják el a közönséget látványos trükkjeikkel.

Szombat délelőtt a művelődési ház színpadán a környékbeli fiatalok mutatják meg, „ki, mit tud”. Az Árpád iskola és a Somogy Megyei Gyermekcsapatok Szövetsége által közösen szervezett SuliOscar lehetőséget nyújt minden szerepelni vágyó tehetséges diák számára, hogy megcsillogatathassák zenei, táncos vagy épp színészi adottságaikat. A program 9.00 órakor kezdődik, és egészen délután fél kettőig eltart majd.

Városunk sportolói is megmérettetnek a hétvégén: kézilabdásaink és labdarúgóink is hazapályán fogadják kihívóikat.

Az Rinyamenti KC női és férfi csapata egyaránt itthon játsza soronkövetkező mérkőzését. A serdülő és felnőtt fiúk a Hőgyész együttese ellen lépnek pályára, hogy újabb 9 pontot tarthassanak itthon. A lányok pedig a mosonmagyaróváriakat fogadják a hazai pályán a bajnokság 23. fordulójában. A kézilabda szerelmesei tehát egész szombat délután szurkolhatnak a nagyatádi együtteseknek: tehát, kedves Szurkolók, hangszálakat bemelegíteni, dobokat, dudákat és kereplőket előkészíteni! Szurkoljunk együtt az RKC csapatainak!

A Nagyatádi Futball Club fiai vasárnap délután lépnek pályára. A legnagyobb mérkőzésére készülnek a hazaiak: a Balatoni Vasas elleni meccs eldöntheti a bajnokság sorsát, az atádiak első helyezése a tét! A szurkolókat az időjárás sem gátolhatja majd meg abban, hogy élőben buzdítsák a srácokat. A labdarúgás rajongóinak az esemény – mondhatni – kötelező! Vasárnap fél 5-kor találkozzunk a Mudin Imre Sportcentrum lelátóján, hogy csapatunk győzelme ne múlhasson a hazai szurkolók támogatásán!

A legújabb filmek vasárnap érkeznek Nagyatádra. A Mozgó Mozi jóvoltából minden korosztály megtalálja a számára kedves műsort.

Azok se csüggedjenek, akiket a fenti programok egyike sem hoz lázba! A nyárra hajazó tavasz kellemes meleggel kecsegtet: tökéletes kiránduló idő lesz szombaton és vasárnap. Akár egy rövid séta a városban, akár egy hosszabb kirándulás a környéken, garantáltan jó kikapcsolódást jelent!

A programokkal kapcsolatos részletek elérhetőek az alábbi linken: http://www.atadhir.hu/programok/

 

Megosztás