Rajzold le, hogyan gondoskodnál egy kutyáról!

Rajzpályázatot hirdet a nagyatádi állatvédő egyesület az általános iskolások részére. A versenyt az egyesület alapítója, Kiscsinál Erika emlékére rendezik meg.

Éppen egy éve, hogy elhunyt a Nagyatádi Természet- és Állatvédő Egyesület alapítója, az atádi kutyák megmentője, Kiscsinál Erika. Az ő munkásságának emlékére az egyesület most rajzpályázatot hirdet a somogyi általános iskoláskorú gyerekeknek.

Az elmúlt egy évben az egyesület megközelítőleg 150 kutyának segített új otthont találni. Jelenleg is száz eb várja az menhelyen, hogy szerető családhoz kerüljön.

A rajzpályázat témája szerint ki kell választani az egyik menhelyen élő, gazdira váró kutyusok egyikét az egyesület facebook oldalán található Rajzpályázat 2020 nevű mappából. A rajzolónak azt kell bemutatni, hogyan viselnék gondját a kiválasztott ebnek? A pályázók szabadon választott technikákkal dolgozhatnak, az alkotásokat szakmai zsűri bírálja, az első három helyezettet ajándéktárgyakkal díjazzák.

A pályázat leírása
A pályázat leírása

A kész műveket elektronikusan kell elküldeni a melindakiscsinal@gmail.com címre. A beküldési határidő 2020. június. 15. További részletekért látogasson el az egyesület facebook oldalára.

Megosztás