Szatír-ügy: huszonéves férfi lehet az elkövető

Egyetlen, a közelmúltban történt hasonló esetről számoltak be látogatóink az Atádhírnek. Ám információink szerint a mostani ügy elkövetője nem azonos a korábbi zaklatóval.

Jelentős érdeklődést váltott ki olvasóink körében a nagyatádi szeméremsértőről szóló írásunk. Eddig 2700-an tekintették meg az Atádhíren, és 5 ezernél is több embert ért el a Facebookon. Több látogatónktól is kaptunk visszajelzéseket ennek kapcsán.

Egy olvasónk jelezte, másfél éve az egyik leglátogatottabb közösségi oldalon értesült egy hasonló esetről. Akkor egy bejegyzést tett közzé ismerőse, miszerint egy ballonkabátos férfi zaklatta az utcán fiatal lánytát. Ez – a mostanihoz hasonlóan – a Városi Sportcsarnok környékén történt: az Aradi utcáról a piactérre vezető gyalogos úton tűnt fel a szatír a hajnali órákban. Akkor egy kampós orrú, kopasz, középkorú férfi leírását tette közzé a felháborodott szülő. Arról nincs információ, hogy akkor tettek-e feljelentést az ügyben.

Értesüléseink szerint azonban a mostani eset elkövetője egy húszas évei elején járó fiatal férfi. Így majdnem biztos, hogy más-más elkövetőről van szó a két ügyben.

Mindenesetre több olvasónk megnyugvással jelezte, hogy elejét vettük a támadásokról és erőszakoskodásokról szóló városi rémhírek további terjedésének. Azt is megkönnyebbüléssel vették hírül, hogy a rendőrség már nyomozást folytat. Mint írták, a biztonságérzetük így ismét helyreállt.

Megosztás