Szebb lesz a karácsony: sikerrel zárult az adománygyűjtés

Több száz ruha, játék és élelmiszercsomag gyűlt össze a karácsonyi adománygyűjtési akcióban. Az ünnepek idején különösen nagy szükség van az emberek nagylelkűségére. December második hetében osztják ki a rászorulók közt.

A 2-es és 3-mas választókörzet képviselői által szervezett adománygyűjtés nagy sikerrel zárult. Ahogy arról korábban tudósítottunk, múlt vasárnap és most csütörtökön volt a nagyatádiaknak lehetőségük leadni felajánlásaikat. Az ajándékokat átválogatták és osztályozták, a Hunyadi utcai raktár teljesen megtelt.

Idén jelentős a minőségi javulás a ruhák terén – mondta Németh Csaba, a 2-es választókörzet képviselője – Több száz gyerekruhát kaptunk, minden korosztály méretében: újszülöttől a 10-15 éves korig. Nagyon sok játékot is hoztak az atádiak: plüssállatokból 150-et, társasjátékból közel 30-at és 50 könyvet. A beérkezett élelmiszerekből 40 csomagot tudtunk összeállítani, ezt még mi kiegészítjük, illetve várunk még egy hozzájárulást is a Máltai Szeretetszolgálattól. Élelmiszerre van ilyenkor a legnagyobb igény – tette hozzá a képviselő.

A vasárnapi adománygyűjtésről készült videónkat itt tekinthetik meg:

December 14-én a Hunyadi utca 8-as szám alatt fogják kiosztani a felajánlásokat. Az adományok átvételére minden nagyatádi lakos jogosult!

Ha ön még szeretne valamivel hozzájárulni az adományozási akcióhoz, keresse fel a szervezőket:

Németh Csaba és Pallai Lászlóné                                                                          

Tel.: +36 30 418 6599; +36 30 70 633 4427

Megosztás