Szerdára teljes lesz az ünnepi díszkivilágítás Nagyatádon

A városgondnokság tegnap délelőtt kezdte el a karácsonyi fényfüzérek és díszítőelemek kihelyezését. Ma a város karácsonyfáit fogják kivilágítani.

Tegnap reggel megkezdődtek a karácsonyi díszítőmunkálatok Nagyatádon. Az utcákat keresztben átívelő fényfüzérek felakasztásával kezdte a városgondnokság, ehhez ideiglenesen a rendőrség elterelte a forgalmat a Széchényi téren. Ezt követően napközben a villanyoszlopokra helyezték fel a világító díszítőelemeket, összesen 128-at. A Kossuth és az Aradi utcát összekötő sétálóutca díszeit is felhelyezték. A munkálatokban a veszélyes fák kivágását végző vállalkozó segédkezett egy emelődarus furgonnal.

Fotó: Röhrig Dániel
Fotó: Röhrig Dániel

Ma a város nagyobb fenyőfáinak kivilágításával folytatódik a díszítés. Fényfüzéreket lógatnak fel a városháza előtti, a Rókus kápolna melletti, a kereskedők háza előtti, valamint a Széchényi parkban álló örökzöldekre. A tűzoltóság segítségére nem lesz szükség a munkálatokban, hiszen egyelőre egyik fenyő sem olyan magas, mint a tavaly januárban kidőlt városi karácsonyfa. A díszítés utolsó ütemében a kereskedők háza előtti fenyőre fogják felhelyezni a fényfüzéreket, valószínűleg szerdán.

Megosztás