Szociális bérlakásokra lehet pályázni Nagyatádon

Három önkormányzati tulajdonú szociális bérlakás határozott idejű bérleti jogára lehet pályázni augusztus végéig.

Utoljára 2020 szeptemberében volt lehetőség szociális alapon bérlakásra pályázni a városban. Akkor hét komfortos és összkomfortos lakás bérleti jogát lehetett pályázat útján elnyerni.

A mostani pályázatkiírásban három összkomfortos lakás szerepel, amelyek a következők:

  • Széchenyi tér 16/A Fsz/2       1 szoba (31 négyzetméter)
  • Széchenyi tér 16/A 2/3          1+2 félszoba (63 négyzetméter)
  • Széchenyi tér 16/B 3/2          1+1 félszoba (36 négyzetméter)

A meghirdetett szociális bérlakások négyzetméterenként 357 forintba kerülnek havonta. A lakbéren felül a leendő bérlőt terhelik az üzemeltetési és fenntartási költségek, a közüzemi díjak, az adók és közterhek, valamint a hulladékszállítási díj. Fontos megjegyezni, hogy érvényes pályázatot csak szociálisan rászoruló személy nyújthat be. Ennek feltételeit a pályázati felhívás tartalmazza.

A pályázat 2022. augusztus 31-én 16:00 óráig leadható papír alapon a Nagyatádi Polgármester Hivatal portáján kihelyezett gyűjtőládába, eküldhető postai úton a 7500 Nagyatád, Baross Gábor utca 9. szám postacímre, valamint lehetőség van elektronikus úton az E-Önkormányzat portálon keresztül eljuttatni a pályázati anyagot. Ezeken kívül az ügyfélkapuval rendelkező jelentkezők e-papíron, Nagyatád Város Önkormányzatának címezve is pályázhatnak.

A részletes pályázati anyag, illetve a pályázathoz benyújtandó dokumentumcsomag elérhető a város weboldalán, illetve átvehető a Nagyatádi Polgármester Hivatal portáján.

Megosztás