Szombat reggelig mérnek a rendőrök Nagyatádon

Speedmarathon: így hívja a rendőrség azt a 24 órás sebesség-ellenőrzést, aminek nagyatádi és járási helyszínei is vannak. Ma reggel 6 órától holnap reggel 6 óráig folyamatosan mérnek.

A rendőrség kijelölte a péntek reggeltől szombat reggelig tartó ellenőrzések helyszíneit. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a ROADPOL kezdeményezéséhez csatlakozva 2023. április 21-én 6 órától 2023. április 22-én 6 óráig 24 órás sebesség-ellenőrzést hajt végre a rendőrség.

A lehetséges helyszíneket az állampolgárok javaslatai alapján állították össze, amelyek közül a helyi adottságokat, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka eredményeit figyelembe véve a vármegyei rendőr-főkapitányságok kijelölték az ellenőrzések helyszíneit.

Az ellenőrzés elsődleges célja a sebességtúllépés veszélyességének tudatosítása, ugyanakkor a jogsértésekkel szemben a rendőrök a kampány során is fellépnek.

Somogyban 53 helyszínen mérik 24 órán át minden elhaladó jármű sebességét. A járásban két traffipaxszal találkozhatnak az autósok, közülük egy Nagyatádon mér a Petőfi utca 70. előtt.

A teljes somogyi listát itt böngészhetik az autósok.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Megosztás