Talján virtus: éjszakai balhé Nagyatádon

Segítségnyújtás nélkül hajtott el a helyszínről az olasz sofőr Nagyatádon, miután az autójával elsodorta a társát. Talán mondanunk sem kell: ittas volt. Rendőrségi felvételekkel!

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. október 12-én 2 óra 20 perckor egy nagyatádi parkolóban két olasz állampolgár vitába keveredett, mivel egyikük ittasan akart kocsival hazavezetni az ideiglenes szállására, ezért ismerőse elvette tőle a jármű indítókulcsát. A férfi ezt nem hagyta, erőszakkal visszaszerezte a slusszkulcsot, aztán az autóval elindulva elsodorta a sértettet, és megállás, illetve segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A baleset következtében a sértett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök haladéktalanul megkezdték a helyszíni szemlét, az adatgyűjtést és a tanúkutatást, amelynek eredményeként nem sokkal később egy helyi szállodában elfogták a 41 éves gyanúsítottat. A rendőrök a férfit előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahol ellene – bűnügyi őrizetbe vétele mellett – segítségnyújtás elmulasztása bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást.

Megosztás