Taranyban igazoltatták az atádi traktorost, akinek 30 éve vonták be a jogosítványát

A 49 éves nagyatádi férfi csaknem három évtizede, 1994-ben okozott súlyos balesetet, akkor bevonták a jogosítványát. Tegnap Tarany külterületén traktort vezetett, a rendőrök igazoltatták, szabálysértési őrizetbe vették.

Tegnap reggel egy 49 éves nagyatádi férfit igazoltattak a rendőrök Tarany külteretén, akiről kiderült, hogy nincs jogosítványa. Ez önmagában még nem is lenne különösen meglepő, annak a fényében, hogy egyremásra olvasni az ilyen szabálysértéseket elkövetőkről, ám az ritka, amikor valakinek majdnem 30 éve, egy súlyos baleset okozásért vonják be a jogosítványát, és három évtizeddel később közúton traktort vezet.

Mindenesetre a körzeti megbízottak a Nagyatádi Rendőrkapitányságra állították elő a felelőtlen férfit, és szabálysértési őrizetbe vették.

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy a korábban hatályba lépett szigorítás alapján már eltiltási határozat nélkül is őrizetbe kerülhetnek azok a járművezetők, akik nem rendelkeznek vezetői engedéllyel – írja a police.hu.

(A nyitókép illusztráció.)

Megosztás