Tarolnak az Ady gimnázium sportolói

A nagyatádi Ady gimnázium tanulói a legkülönbözőbb versenyszámokban csillogtatják meg tehetségüket. Legyen szó kosárlabdáról, úszásról vagy tollaslabdáról, a kitartó gyakorlás eredményeként a siker sem marad el.

A Kosárlabda Diákolimpia megyei bajnokságának V-VI. korcsoportjában az iskola fiú kosárlabdacsapata bronzérmet szerzett.
A csapat tagjai: Andik Dorián, Fekete Zoltán, Funk Kristóf, Gonda Gergő, Hartman Alex, Horváth Bálint, Karsai Gábor, Lein Gergő, Lukács Dávid, Milánkovics Márk, Osvald Marcell, Sipos Szabolcs és Vitelic András. Felkészítő tanár: Jüngling Márton.

Az Úszás Diákolimpia Országos Döntőjét Győrben rendezték meg. A megmérettetésen szintén kiváló eredményekkel szolgáltak a gimnázium diákjai. Az V-VI. korcsoportban Várfi András 100 m gyorsúszásban újabb egyéni rekordot állított fel, így a III. helyen végzett. Márkus Noel pedig 100 m hátúszásban nyert ezüst érmet. A záró versenyszám a 4×50 m gyorsváltó volt. Márkus Noel, Spilleman Ádám, Tátrai Brúnó és Kelle Barnabás remek váltásokkal, nagy küzdelemben, az utolsó energiáikat kiadva magukból a dobogó 3. helyére állhattak fel. Ezzel az eredménnyel nemcsak a bronzérmet akasztották a nyakukba, hanem a továbbtanuláshoz szükséges többletpontot is megszerezték.
Gratulálunk a fiúknak a bravúros szerepléshez, valamint Tóth Gábornak és Bíró Eriknek az eredményes felkészítő munkájukhoz!

A pécsi Tollaslabda Diákolimpia területi döntőjében Takács Rebeka, Takács Barnabás és Hajdú Virág tanulók nagyszerűen és koncentráltan játszottak, ennek köszönhetően kivívták az országos döntőn való szereplés jogát. Elismerés a remek szereplésért a versenyzőknek és az edzőnek egyaránt!

Megosztás