Több mint 50 millió forintból korszerűsítették az Árpád iskolát

56 millió forintos beruházás során újították fel az Árpád iskolát. Javították a tetőt, a mosdók és öltözők állapotát, és két termet is újrafestettek. A jövő hét végére minden munkálattal végeznek a kivitelezők.

Szeptemberben kezdődtek az Árpád iskolában a felújítási munkálatok. Lassan minden feladatnak végére érnek a munkások.

A napokban lezárult a tetők javítása: itt a szigetelést kellett korszerűsíteni. A földszinten több vizesblokkot fejlújítottak, ezek a  munkálatok ezen a héten befejeződnek. Ezekben új WC-ket, ajtókat helyeztek el, és újracsempézték a mosdókat. Ezen kívül két korábban beázott tantermet festenek újra várhatóan a jövő hét végéig.

A Kaposvári Tankerületi Központtal közösen benyújtott pályázat során a korszerűsítésre összesen 56 millió forintot nyert el a nagyatádi iskola. Közbeszerzési eljárás után több kivitelezővel sikerült megegyezni, akik a különböző munkálatok ellátását végzik.

– A jövőre 40 éves iskolában korábban is voltak már kisebb-nagyobb újító munkálatok, hasonlóan nagy összegű támogatást eddig azonban még nem nyert el az intézmény az elmúlt évek során – mondta az Atádhírnek az intézmény vezetője, Ujvári Tomor.

Megosztás