Több nagyatádi utcában tegnap este óta nincs gázszolgáltatás

Kedden este hét óra körül több nagyatádi utcából is jelezték, hogy nincs gázszolgáltatás. A Jókai utcában már este 9 óra óta valamivel helyreállt, ám a CSKCS-n a beszámolók szerint azóta sincs.

Tegnap este több nagyatádi utcában ideiglenesen megszűnt a gázszolgáltatás. Egyebek között a Jókai és a Rákóczi utcákban sem lehetett használni a gázt, ám ott a szolgáltatás viszonylag hamar – este 9 óra körül – helyreállt, ám a beszámolók szerint ma reggel például a Mártírok utcában továbbra sem tudnak gázt használni, továbbá a Kodály, a Bartók és az Erkel és a Széchenyi utca egy részéről is ugyanezt tapasztalják a nagyatádiak.

Kedden délután az Árpád utcában, a közlekedési lámpától nem messze bontották fel az úttestet az E.ON munkatársai, illetve egy gázszivárgás ellenőrzés feliratú autó is járta a várost az esti órákban. Az elmondások szerint az úttestet csőtörés miatt kellett felbontani.

Megkérdeztük a szolgáltatót, hogy mi okozza azt, hogy néhány utcában helyreállt a szolgáltatás, és a többi utcákban pedig miért nem. Amint válaszolnak, beszámolunk róla.

Továbbá érdemes megjegyezni, hogy azokon a helyeken, ahol jelenleg sincs gáz, érdemes egy próbát tenni a gázóra előtti nyomásszabályzó szeleppel. Azokon a nyomásszabályzókon, melyeken narancssárga vagy piros gomb van, a gombokat össze kell pár másodpercre nyomni, és az elmondások szerint helyreáll a szolgáltatás.

Megosztás