Több tízezer forintra pályázhatnak a nagyatádi hallgatók

A Nagyatádi Diákokért Alapítvány támogatására azok a felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók pályázhatnak, akiknek nehéz szociális helyzetük miatt a tanulásuk akadályoztatott.

A tavaszi félévben 20 hallgató adta be a pályázatát, és mindannyiuknak tudott támogatást adni az alapítvány kuratóriuma. Az összesen 625 ezer forintos keretösszegből egyenként 25 ezer és 45 ezer forintot kaptak a diákok.

A kiírás szerint azok a nagyatádi hallgatók nyújthatnak be érvényes pályázatot, akik első diplomájukért tanulnak főiskolán vagy egyetemen, és akiknek a szociális helyzetük miatt akadályoztatott a továbbtanulásuk.

Sikeres pályázat esetén a pályázót egyszeri kifizetéssel támogatja az alapítvány.

A pályázathoz csatolni kell a 2021/2022. tanév II. félévi tanulmányi eredményről szóló igazolást, vagy leckekönyv fénymásolatát, első éves hallgatók esetén a felvételi pontszámról értesítő levél másolatát, a hallgatói jogviszony igazolását, valamint a család egy főre jutó jövedelmének igazolását, a Nagyatádi Polgármesteri Hivatal által rendszeresített nyomtatványon.

Pályázati űrlap és a jövedelemigazolás nyomtatvány a Polgármesteri Hivatal portáján vehető át, vagy letölthető a város weboldaláról.

A pályázati kiírással kapcsolatban további információt Bódis Bernadett a 82/504-512-es telefonszámon nyújt.

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. október 14. (péntek)

depositphotos.com
depositphotos.com

 

Megosztás