Újra mozgalmas hét vár ránk!

Ismét jelentkezünk a héten várható programokkal! A hétvégén nem kell unatkoznia a nagyatádiaknak: diszkó, koncert, tökfaragó verseny, társastánc várja az érdeklődőket. Felvonuláson is részt vehetünk egy jó ügy érdekében.

Hét közben a legkisebbeket várják programok. Október 11-én, csütörtökön a kicsiket várják a kulturális központ színháztermébe. Itt a Napraforgó Meseszínház Bolondóci Boldizsár című interaktív zenés mesejátéka vár a gyerekekre. A színdarab Mátyás király udvari bolondjának kalandjait mutatja be.
A délután 13.00-kor és a 14.30-kor kezdődő előadásokhoz csatlakozhatnak azok, akiknek nincs bérlete. (Jegy: 800 Ft)

Ugyan a szombat munkanap (hiszen az október 22-i pihenőnapot le kell dolgoznunk), mégis sok program kínálkozik a hét vége felé, amik közül válogathatnak az érdeklődők.

Péntek délután a Magyar Rákellenes Liga Nagyatádi Szervezete hívja az érdeklődőket a rózsaszín szalagos felvonulásukra. Október a mellrák elleni küzdelem hónapja. A séta célja, hogy felhívja a figyelmet a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságára – nemcsak a mellrák, de a többi daganatos megbetegedés korai stádiumú felfedezése érdekében. A felvonulás mellett érdekes előadások is várják a résztvevőket. (Gyülekező 15.30-tól a zenepavilonnál.)

A Nagyatádért Egyesület és a Kulturális Központ idén is közösen szervezi a Töklámpás Kiállítást. A versenyre bárki nevezhet saját készítésű töklámpásával. Az elkészült alkotások leadási határideje október 11. (10.00 és 17.00 között a Baross Gábor u. 1. alatt, a Posta mellett). Eredményhirdetés és kiállítás-megnyitó pénteken 16.30-kor.

A pénteki programok sorának még nincs vége. 20.00-kor kezdődik a nagyatádi társastánc tanfolyam első foglalkozása a kulturális központ színház termében. Ezen kívül még hat alkalommal várják majd az órákra a parkett ördögeit és a tanulni vágyó kezdőket.

Szombat este a „rockerek” és a „diszkópatkányok” egyaránt megtalálhatják számításukat, ami a szórakozást illeti!

18.30-tól várja a MotoRock Egyesület tagjai azokat, akik szívesen ünnepelnék velük az egyesület 5 éves születésnapját. Ez alkalomból három zenekar koncertjével készülnek a vendéglátók.

Azok pedig, akik a rockbandák helyett inkább a DJ-ket részesítik előnyben a szintén szombat esti Kultúr Partyn engedhetik ki a fáradt gőzt. 23.00-tól várják a bulizni vágyókat a Kulturális Központba.

A jelenlegi előrejelzések szerint a következő hetekben stabilan marad a 20°C körüli hőmérséklet sok napsütéssel. Azok tehát, akik a fentiek közt nem találnak számukra kedves programot, vagy a hétköznapok délutánjain és estéin szeretnének kicsit kikapcsolódni, nyugodt szívvel ajánljuk: induljanak el egy kellemes sétára vagy túrára! Használjuk ki a vénasszonyok nyarát! Mozogjunk minél többet a szabadban, amíg még kegyes hozzánk az időjárás!

 

Megosztás