Véget ért a nyár, véget ért a Nyári Szelfiözön!

41 ajándék, 52 szelfi 12 hét leforgása során – így telt az Atádhír Nyári Szelfiözön nyereményjátéka. Tekintsék meg, milyen képeket kapott szerkesztőségünk a nyári szünetben!

Kedves Olvasóink!

Véget ért a nyár, és vele együtt a Nyári Szelfiözön nyereményjátékunk is! Játékunk során nagy melegséggel töltötte el szívünket, hogy megismerhettük a nagyatádiak, az olvasóink arcát! Összesen 52 fénykép érkezett be szerkesztőségünkbe, nagy fejtörést jelentett számunkra minden héten kiválasztani a legjobb nagyatádi szelfit! Készítettünk egy csoportfotót a fotókból, melyet lent láthatnak. Ha rákattintanak, megtekinthetik képtárunkat az összes beküldött fényképből. Ön is viszontlátja saját, vagy családtagjainak, barátainak arcát? Melyik fénykép tetszett Önnek a legjobban? Kommentben írja meg nekünk!

Az idei nyár rendkívül színesen alakult, voltak bikinihúzásra bátorító meleg, napsütésés napok, bentmaradásra és foci VB-nézésre alkalmas esős napok, lágy szellős esték, amik ideálisak egy baráti társasággal elfogyasztani egy jó pofa sört – bármilyen élményben is volt része a nagyatádiaknak, egy kicsit az Atádhír is megédesíthette azt számukra az ajándékokkal. Összesen 41 ajándékot sorsoltunk ki a játék 12 hete során, melyek az alábbiak voltak:

Ezúton szeretnénk megköszönni a nagyatádi vendéglátó egységeknek, hiszen az ő nagylelkű felajánlásaik tették lehetővé, hogy a nagyatádiak nyári élményeit megédesíthessük. Köszönjük az ajándékok felajánlását az alábbi partnereinknek:

Dolo Étterem
Nagyatádi Fürdők
Amico Pizzéria
Central Caffe
Filipovics Cukrászda
Caffé Diva
Fifa Söröző
Vencel Söröző
Mozgó Mozik Kft.

Köszönjük a nagyatádiaknak, hogy az elküldött szelfikkel mi is jobban megismerhettük a város barátságos arcait. Külön köszönet azon lelkes olvasóinknak is, akik a nyári hónapokban megosztották tartalmainkat, hiszen ezáltal szélesebb közönséghez eljutottak az Atádhír friss hírei. Az őszi és téli időszakban is igyekezni fogunk, hogy mindig naprakész információkkal szolgálhassunk Önöknek. Igaz, a nyár véget ért, és a forróság miatt már nincs szükség felfrissülésre, de az Atádhír híreivel továbbra is bármikor felrfissülhet! Köszönjük a részvételt, köszönjük, hogy minket olvasnak!

Megosztás