Vendégségben jártak az atádi csapatok

A nagyatádi focisták Toponáron vendégeskedtek, míg a női kézilabdások Nagykanizsára látogattak a szombati játéknapon. A férfi kézilabdacsapat ezen a hétvégén pihenőt tartott.

Toponár SE – Nagyatádi FC 0:3 (0:1) Gólszerzők: Horváth Péter, Jerkovic Marko, Fazekas Ádám

A megyei első osztály 19. fordulójában Toponárra látogatott a nagyatádi csapat. Az első negyedórában vezetést szerzett az NFC, és egygólos előnnyel vonultak az öltözőbe. A hajrában hat perc alatt még két gólt szereztek az atádiak, ezzel beállították a 0:3-as végeredményt, és magabiztosan vezetik a tabellát. A következő fordulóban a sereghajtó segesdiek látogatnak Nagyatádra, akik a tizenöt vereségük mellé két döntetlen szereztek a szezon során.

Tungsram SE Nagykanizsa – Nagyatádi RKC 25:30 (8:14)

A női kézilabdacsapat Zalába látogatott szombaton. A kanizsai gárda eddig egy mérkőzést nyert meg, ráadásul az őszi mérkőzésen tíz góllal kaptak ki Nagyatádon, tehát az előjelek bíztatóak voltak a meccs előtt. A papírforma érvényesült, a kanizsaiak az első félidő kezdetét leszámítva egyszer sem vezettek a találkozón, a Nagyatádi RKC magabiztos győzelmet aratott. A nők a következő hétvégén nem lépnek pályára, majd két hét múlva újra vendégségbe mennek, ezúttal Hévízre, ahol a statisztikák szerint atádi győzelemre van kilátás, ugyanis a fürdővárosi együttes mindössze két ponttal szerénykedik a tabella végén, illetve tizenöt gólos vereséget szenvedtek ősszel Nagyatádon.

(A nyitókép illusztráció, fotó: Röhrig Dániel)

Megosztás