Növelte az előnyét az NFC a tabellán

Kaposfüreden léptek pályára a nagyatádiak szombaton. Nikolic mesterhármassal járult hozzá a nagyarányú sikerhez. A forduló rangadóján a Balatonlelle Nagybajomban szenvedett vereséget.

Kaposfüred SC – Nagyatádi FC 0:6 (0:2) Gólszerzők: Nikolic Vukan (3), Horváth Péter (2), Kollár Dominik

Idegenben játszott szombaton a Nagyatádi FC. A mieinket a Kaposfüred fogadta a Somogy Vármegyei I. osztály 22. fordulójában. Csaknem fél óra kellett ahhoz, hogy az NFC megszerezze a vezetést, az első gólt Vukan lőtte, majd a lefújás előtt 5 perccel Horváth Péter talált még be az első játékrészben.

A második félidőben a 50. és a 67. perc között négy gólt lőtt a Nagyatád. Ebből kettőt Vukan vállalt, amivel újabb mesterhármast ért el. Legutóbb a Segesd ellen lőtt három gólt a szezon végén visszavonuló csatár.

A forduló rangadóján a Nagybajom fogadta a második helyezett Balatonlellét, ahol a hazai csapat sima, háromgólos győzelmet aratott. Ezzel némileg átalakult az élboly, a második helyre lépett a Nagybajom, a balatoniak pedig visszacsúsztak a harmadik helyre, a Nagyatád pedig 7 ponttal vezeti a tabellát.

Április hatodikán a hetedik helyezett Somogysárd érkezik vendégségbe Nagyatádra. A találkozó 16 órakor kezdődik. Az őszi fordulóban 3-3-as döntetlennel ért véget a két csapat mérkőzése.

(A kiemelt kép illusztráció, forrás: depositphotos.com)

Megosztás