Ösztöndíjra pályázhatnak a nagyatádi hallgatók

A Nagyatádi Diákokért Alapítvány támogatást nyújt a 2023/2024-es tanév második félévében is azoknak a nagyatádi egyetemi és főiskolai hallgatóknak, akiknek a tanulása a szociális helyzetük miatt akadályoztatott.

Pályázat benyújtására tanulmányi félévenként van lehetőség. Sikeres pályázat esetén a pályázót egyszeri kifizetéssel járó összeggel támogatja az alapítvány. Az első félévben 19-en pályáztak, ők összesen 625 ezer forint támogatást kaptak, fejenként 30-40 ezer forintot.

A Nagyatádi Diákokért Alapítvány Kuratóriuma a 2023/2024. tanév II. félévére pályázatot hirdet azoknak a nappali tagozatos, első diplomájuk megszerzéséért tanuló nagyatádi egyetemi és főiskolai hallgatók részére, akiknek továbbtanulása szociális helyzetük miatt akadályoztatott.

A pályázathoz csatolni kell a 2023/2024. tanév I. félévi tanulmányi eredményről szóló igazolást, vagy leckekönyv fénymásolatát, a hallgatói jogviszony igazolását, valamint a család egy főre jutó jövedelmének igazolását, a polgármesteri hivatal által rendszeresített nyomtatványon.

Pályázati űrlap és a jövedelemigazolás nyomtatvány a Nagyatádi Polgármesteri Hivatal portáján vehető át, vagy letölthető a város honlapjáról, ahol a részletes pályázati felhívás is elolvasható.

A pályázati kiírással kapcsolatban további információ a 82/504-512-es telefonszámon kérhetnek az érdeklődők.

A pályázat benyújtásának határideje: 2024.március 11. (hétfő)

(Kiemelt kép: depositphotos.com)

Megosztás