Részlegesen lezárják az Aradi utca egyik sávját

Gázvezeték-rekonstrukció miatt több hónapon át az Aradi utca bizonyos részein egy sávban haladhat majd a forgalom, illetve sebességkorlátozást is bevezetnek.

Tavaly az Aradi utca egy részén – a kulturális központ és a Bárdos iskola közti szakaszon – kicserélték a gázvezetékeket. Jövő héttől az Aradi utca egészében megkezdik a munkálatokat, ám két ütemben.

Először a Csillagszem óvodától a Coop boltig tart majd a gázvezetékek rekonstrukciója, ezt követően pedig a bolttól az Aradi utca – Szabó Dezső utca kereszteződéséig folytatják a munkákat a szakemberek.

Az érintett területeken a munkavégzés ideje alatt egy sávon haladhat majd a forgalom, és sebességkorlátozás lesz érvényben, maximum 30-cal közlekedhetnek majd az autósok, motorosok.

Az E.ON részéről Késmárki Tibor az Atádhírnek elmondta, hogy az érintett lakókat már értesítették, és hangsúlyozta, hogy a társasházak parkolója megközelíthető marad a munkavégzés ideje alatt. Elmondta azt is, hogy a rekonstrukció idején alatt a földgázszolgáltatás zavartalanul üzemel majd.

A gázvezetékek rekonstrukciója hétfőn, azaz április 22-én kezdődik, és várhatóan június 30-ig fog tartani. A napokban a pontos forgalomtechnikai adatokkal is jelentkezünk.

Megosztás