2020. Augusztus 11, Kedd
Zsuzsanna, Tiborc napja

Barcson is találtak koronavírussal fertőződött beteget 2020-03-24 10:58:01 | Címkék: magyarország, korona, vírus, barcs, járvány, somogy

A Barcson kiszűrt beteget már kórházban ápolják. A fiatalember nemrégiben Ausztriából tért haza, és önkéntes karanténban volt.

Kiszűrték az első új koronavírussal fertőződött beteget Barcson, azóta már kórházban ápolják a férfit - olvasható a barcsihirek.hu cikkében. A barcsi internetes hírportál értesülései alapján a fiatalember Ausztriából tért haza, és önkéntes karanténban volt.

Közben az országban újra emelkedett a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma. A koronavirus.gov.hu reggeli adatai szerint újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel már 187 betegről tudnak.

Az oldal friss hírei felhívják a lakosság figyelmét: a csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus. A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatérők, és aki teheti, az maradjon otthon, továbbá mindenki tartsa be a szabályokat és az ajánlásokat.

A hazánkban beazonosított új koronavírus-fertőzöttek száma: 187 fő. Közülük 173 magyar, 10 iráni, 2 brit, 1 kazah és 1 vietnámi állampolgár.

Vissza az előző oldalra