2020. Szeptember 21, Hétfő
Máté, Mirella napja

Garázdaság: hamutartóval ütött halottak napján 2019-11-05 10:59:45 | Címkék: iharosberény, garázdaság, somogy, rendőrség

Egy iharosberényi vendéglátóhely előtt támadt rá két helyi lakosra a nagykanizsai férfi. Ököllel és hamutartóval sújtott le rájuk, még a kocsmaajtó üvegét is betörte - közölte a rendőrség.

Az eljárás adatai alapján 2019. november 2-án 23 órakor F. Richárd egy iharosberényi vendéglátóhely előtt előzetes nézeteltérést követően megtámadott két helyi lakost, amivel a környéken tartózkodókban megbotránkozást és riadalmat keltett. A nagykanizsai férfi hamutartóval és ököllel bántalmazta a sértetteket, valamint beütötte a vendéglátóegység bejárati ajtajának üvegét. A sértettek a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek.

A 30 éves gyanúsítottat a rendőrök a bejelentést követően a helyszín közelében elfogták és előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

(A nyitókép illusztráció)

Vissza az előző oldalra