Az egyikük rokonát rabolta ki egy nagybajomi betörőpáros

Az őrizetlenül hagyott ház egyik ajtaját sem tudták befeszíteni a botcsinálta betörők, de a résnyire nyitva hagyott ablakon be tudtak mászni. Korábban egy másik nagybajomi férfi fejszével próbált igazságot osztani.

Viszonylag elfoglaltak mostanság a nagybajomi körzeti megbízottak. Tegnap elfogtak egy betörőpárost, akik az egyikük rokonának őrizetlenül hagyott házába törtek be, és loptak el egy nagy értékű szórakoztató-elektronikai eszközt, igaz, betörni is csak nehezen tudtak, mert hiába feszegették az ajtókat, egyiket sem tudták feltörni, majd észrevették, hogy a rokon házának egyik ablaka résnyire nyitva maradt, úgyhogy azon bemásztak.

A kifosztott áldozat napokkal később tért haza, amikor észlelte, hogy valami hiányzik a házból, ezért értesítette a nagybajomi körzeti megbízottakat, akik egy gyors adatgyűjtést követően tegnap elfogták a 20 és 24 éves elkövetőket, akiket lopás megalapozott bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.

Pár nappal korábban, egészen pontosan szeptember 22-én, este fél hét körül három munkatársnő szólalkozott össze, szintén Nagybajomban. A vitát követően sem csitultak a kedélyek, ugyanis az egyik nő házánál megjelent a két másik nő, de akkor már a bátyjuk, illetve egy fejsze is velük volt. A férfi azonnal a lényegre tért, és megöléssel fenyegette a rémült sértettet, illetve annak rokonait, majd, hogy nyomatékot adjon a szavainak, a kerítésbe többször beleütött. A nagybajomi körzeti megbízották nem sokkal később az otthonában fogták el a 26 éves, baltás őrjöngőt, és a Kaposvári Rendőrkapitányságra állították elő, és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgatták ki.

(A nyitókép illusztráció, forrás: depositphotos.com)

Megosztás