Baleset a 68-as és a 61-es főúton is

A 68-ason egy kamion borult az árokba ma reggel, teljes útzár volt a főúton. A 61-esen egy traktor és egy személygépkocsi ütközött össze tegnap délután, a traktor fejtetőre borult az árokba, a vezetője megsérült.

Marcali és Kelevíz között, a 68-as főúton borult az árokba egy kamion ma reggel, szerencsére személyi sérülés nem történt. Úgy értesültünk, a vezető elbóbiskolt a volán mellett, ezért tért le az úttestről. A műszaki mentés idején teljes útzár volt a főút érintett szakaszán, most már zavartalanul haladhat a forgalom.

Személyautó és traktor ütközött össze csütörtök délután, a 61-es főúton Iharosberény és Inke között. A baleset következtében a traktor az út menti árokba a tetejére borult, vezetője megsérült. A személyautó sofőrje és a vele utazó kutya nem sérültek meg. A csurgói önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, és a traktor sérült üzemanyagtartályából szivárgó gázolajat kannákba felfogták, hogy az ne jusson a környezetbe. A traktort a nagykanizsai hivatásos tűzoltók daruval emelték ki az árokból, és állították kerekeire. 

Megosztás