Családostul verekedtek egy ital miatt a nőnapi bulin

Videóval! Vádat emeltek egy apa, a fia és a fiú nagybátyja ellen, akik szóváltást követően fellöktek, majd megvertek egy férfit egy barcsi szórakozóhelyen. A vita tárgya egy ital volt.

A vád szerint 2020 márciusában nőnapi rendezvényt tartottak Barcs egyik szórakozóhelyén. A jelenlévők, köztük egy kisebb családi kör tagjai a szebbik nem egészségére többször is koccintottak, tisztességes mennyiségben fogyott az alkohol. Az este során az apa egy ital kapcsán összeszólalkozott egy férfival, azonban tettlegességre ekkor még nem került sor. Ám az esetet a haragtartó apa nem felejtette el…

Telt-múlt az idő, éjfélt ütött az óra. A már ittas apuka a hajnali órákban összeszedte a bátorságát, felszívta magát, és az illetőt kihívta a kávézó teraszára, hogy megbeszéljék a történteket. A sértett már indulni akart haza, így követte a vádlottat. Amikor kiléptek, a szórakozóhely bejáratánál rövidesen ott termett a családi tanács többi tagja is: a férfi fia és a fiú nagybátyja. Kis idő múlva mindhárom vádlott támadólag lépett fel vele szemben. Taszigálni és ütögetni kezdték a sértettet, melytől a földre esett. Végül a teraszon lévők siettek segítségére: a támadókat lefogták, ellökdösték őket a földre került férfi közeléből, őt pedig bemenekítették a kávézóba.

A bántalmazást követőn a barcsi rendőrök rövid időn belül a helyszínre értek és elszámoltatták a családtagokat.

A Kaposvári Járási Ügyészség csoportosan és nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság miatt nyújtott be vádiratot a Barcsi Járásbíróságra. Ebben a fiatalkorú vádlottal szemben büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban próbára bocsátás alkalmazására, azonban apja és nagybátyja vonatkozásában közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt.

Hogy az ital ügyében végül jutottak-e valamire a vádlottak és a sértett, arra nem derült fény.

Megosztás