Hónapokon át bántalmazta az élettársát egy nagybajomi férfi

Eljárást indítottak a somogyi rendőrök az ellen 42 éves nagybajomi férfi ellen, aki hónapokon keresztül agresszíven viselkedett az élettársával, több alkalommal megverte, és számtalanszor szidalmazta.

Az ügy adatai alapján egy 42 éves nagybajomi férfi a veszekedések során rendszeresen agresszívan viselkedett az élettársával, akit számtalan alkalommal szidalmazott, és több alkalommal meg is vert.

Utoljára 2023. április 10-én bántalmazta a nőt, aki a történtek után végül rendőri segítséget kért és kapott. A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőt elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a bántalmazót ellen kapcsolati erőszak vétség megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak és ideiglenes megelőző távoltartásáról határoztak.

Amennyiben Ön akár szóbeli, lelki, fizikai bántalmazás vagy szexuális erőszak áldozata, joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon – írja a rendőrség a weboldalán.

A kép illusztráció, forrás: depositphotos.com
A kép illusztráció, forrás: depositphotos.com

Megosztás