Kerékkulccsal akart megverni egy férfit, mert az nem használt irányjelzőt

A sértett egy kanyarodásnál nem használta az irányjelzőjét, ezen a vádlott annyira felhúzta magát, hogy kerékkulccsal akart elégtételt venni. Amikor mondták neki, hogy kihívják a rendőrséget, elmenekült.

Dühkezelésből nem jeleskedett az a negyvenes éveiben járó férfi, aki egy Kadarkúthoz közeli településen 2023 márciusában vezette az autóját, és észrevette, hogy a falubelije nem használta az irányjelzőt. Olyannyira felbőszítette az eset, hogy a sértett portájához ment, annak feleségét félrelökve, kerékkulccsal a kezében bement az udvarra, és kergetni kezdte sértettet, aki menekülés közben többször megkérte, hogy távozzon a telkéről.

Ez egészen addig nem történt meg, amíg szóba nem került a rendőrség, akkor az őrjöngő férfi lenyugodott, és távozott az udvarból.

Ettől függetlenül a rendőrség megérkezett, a kerékkulcsos üldöző ellen pedig a Kaposvári Járási Ügyészség magánlaksértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Kaposvári Járásbíróságra, amiben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

A felhasznált képet a nyomozó hatóság a bűncselekmény helyszínén készítette.

Megosztás